perjantai 26. heinäkuuta 2013

Uusi musiikki tuttavuus: Odd Hugo

Välillä tuntuu, että kuljen laput silmillä ja korvatulpat korvissa. Onnistun nimittäin ohittamaan jatkuvasti kaikkea hienoa ympäriltäni. Heräsin vasta nyt siihen, miten mahtava bändi Virosta taas löytyykään. Odd Hugon nimi on kyllä ollut tuttu, mutta vasta nyt päädyin bändiä oikeasti kuuntelemaan vähän jopa vahingossa kaverini soundcloud sivun kautta.

Laulajan ääni on jotenkin niin ihanan persoonallinen, juuri sopivan syvä ja vähän karhea. Sen lisäksi tietenkin itse musiikki on niin kaunista, sanoituksista puhumattakaan. Vaikka kuinka kaiken maailman elektroninen musiikki yrittää valtaa soittolistoiltani ottaa, niin kyllä minuun kaikista parhaiten tällainen maanläheinen oikeilla instrumenteilla luotu musiikki kolahtaa. Bändi on muuten tulossa esiintymään Helsingin Taiteiden yöhön, joten jos kiinnostus heräsi, niin menkääs ihmeessä kuuntelemaan keikalle asti.

2 kommenttia:

 1. Oii että ihana bändi, rakkautta ensi kuuntelulla (okei ja silmäyksellä myös tohon ponnaripäähän hah)!! En nyt löytänyt vaan netistä mitään tietoa näiden Taiteiden Yön esiintymisestä että onko tarkempaa infoa sulla että missä ja millon? :) Eksyin juuri äsken blogiisi kun etsin Tallinnassa opiskelevien suomalaisten blogeja, itellä alkaa ensi kuun alussa Tallinnan Teknillisessä Yliopistossa kauppatieteiden opinnot ;)
  -Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep iteki ihastuin saman tien noihin! Bändin facebook -sivuilta tämän tiedon sain, mutta en tiedä onko tarkempaa aikatulua jossain muualla. https://www.facebook.com/oddhugoband

   Ja teretulemasta Tallinnaan! Toivottavasti viihdyt. :)

   Poista