torstai 1. elokuuta 2013

Oodi Tallinnalle

Pääsin ylin kuukauden tauon jälkeen käväisemään Tallinnassa asunnon etsintöjen merkeissä. Jo kaupungin siluetin ilmestyessä näkyviin minun valtasi tavattoman onnellinen olo. Kepein askelin kävelin pitkin Tallinnan katuja, enkä voinut kuin ihmetellä, miten hyvin tämä kaupunki on saanut minut lumoihinsa. 

En viipynyt paria päivää kauempaa, mutta Tallinna kärpänen pääsi puraisemaan pahasti. Mutta voiko minua syyttää, kun jopa surkeat kännykällä otetut räpsyt näyttävät näin hienoilta. 

Bar No.9 upea terassi


Kahvila Sinilindin tunnellmallinen ikkunasyvennys. 


Näkymä Tallinnan yli Harjumägeltä.

Palumuuttoon ei onneksi ole enää montakaan viikkoa. Täytyy tämä jäljellä oleva aika nauttia vielä täysin rinnoin Suomesta.

Eipä tässä kirjoituksessa ollut oikein muuta pointtia kuin, että olen niin tyytyväinen elämääni ja tekemiini valintoihin. Toivottavasti tunnette samoin omasta elämästänne, missä ikinä kuljettekin.

2 kommenttia:

  1. Oii, oli eilenkin niin kivaa fiilistellä Tallinnaa sun kanssa!! :D Ja toi Harjumägeltä otettu kuva on upea, ihastelin sitä jo ig:ssä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat sanat! :D Vaikea hillitä enää Tallinnaan kaipuuta. Ja tosiaa sielt on kyl niin hienot näkymät, et pitäis vähän useammin siellä päin liikkua. :)

      Poista