maanantai 5. elokuuta 2013

Tymoshenko tukka ranskalaisella twistillä

Jokaiselle naiselle on varmaan tuttua se, miten koti-iltana huolimattomasti laitettu kampaus onnistuu aina uskomattoman hyvin. Kun samaa sitten yrittää aamulla, niin tuloksena harakat alkavat pesiä päähäsi. Otin silti riskin ja kokeilin onnistuuko ranskalaisista leteistä tehty Tymoshenko -kampaus ennen töihin lähtöä.

Lopputulos olikin yllättävän onnistunut, vaikka letitinkin toisen puolen letin vahingossa väärinpäin. Mutta muuten tämä tavallista näyttävämpi kampaus olikin itse asiassa aika helppo. 

Ensin jaetaan hiukset takaa kahteen osaan. Sen jälkeen vain letitetään ranskalaiset letit molemmin puolin alhaalta ylöspäin. Sitten vain päät toistensa alle piiloon ja pinneillä kiinni. Päälle vielä vähän lakkaa varmistamaan kestävyyden.

Yläpuolen kuva on otettu aamulla melkein heti letityksen jälkeen, jolloin kampaus oli vielä siistissä kunnossa. Alemmat kuvat on taas otettu illalla, jolloin tuuli oli tuivertanut hiuksissa koko päivän. Yllättävän hyvin kampaus kesti haastavissakin olosuhteissa. 

Kampaus sai myös paljon kehuja osakseen, joten enköhän taituroi sen päähäni joskus uudelleen. Voisi sitä muutenki ehkä vähän useammin jaksaa laittautua enemmän. Kesän aikana meikkauskin on ollut ihan minimissään. En edes muista milloin olen viimeksi käyttänyt bb-voiteen ja ripsivärin lisäksi muita meikkejä. Yleensä kuitenkin löydänkin meikkaus ja laittautumis innon aina ilmojen viiletessä, joten annan itseni vielä hetken leikkiä kesähippiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti