perjantai 6. syyskuuta 2013

Kawa on kiwa

Koska viikonloppuna on edessä visiitti Suomeen, olisi ehkä kohdallaan kirjoittaa jotain sijoittuen sille puolelle Suomenlahtea. 

Ennen pakenemistani ulkomaille, kävin parin kaverin kanssa kahvittelemassa Helsingissä Kawa cafe'ssa . olen yrittänyt keksiä vaihtoehtoja keskustan ketjukahviloille, jotka tuntuvat muuttuvan identtisemmiksi ja tylsemmiksi päivä päivältä. Viimein sitten sain Kawankin ruksattua tehtävälistaltani. Muilla tehtävälistassa on varmaan sellaisia asioita kuin maraton, minulla siinä on erilaisia ravintoloita ja kahviloita...

Kawa oli todella kiva, eikä todellakaan tuottanut pettymystä. Taas Tallinnaan hinnastoon tottuneena hinnat näyttävät aika hurjilta, mutta Helsingin tasolla ne taitavat olla aika perusluokkaa. Itse olin ainakin todella tyytyväinen avokado-mozzarella paninini. Paikan smoothiet ja mehut jäivät vielä mieleen kummittelemaan, täytyy siis palata vielä niitä kokeilemaan. Ja tunnelmansa puolestahan kahvila päihittää kaikki ketjuraflat mennen tullen.

Jos siis etsit keskustan ympäristöstä kahvittelu tai lounas paikkaa, suosittelen suuntaamaan Frederikinkadulle Kawaan.

PS. Etsi ylimmästä kuvasta viikset. Eikä Movemberkaan ole vielä edes alkanut...

2 kommenttia:

  1. "Muilla tehtävälistassa on varmaan sellaisia asioita kuin maraton, minulla siinä on erilaisia ravintoloita ja kahviloita..."
    Hahaha :D ihana, pisti naurattaa. niin sua! Ja Kawa saa munkin suosituspisteet :)

    VastaaPoista