torstai 19. syyskuuta 2013

Muiden romuja penkomassa eli kirppis vinkki Tallinnaan

Tallinnassa ei mielestäni ole mitenkään kovin valikoima hyviä kirpputoreja. Keskustan Humana eli täkäläinen UFFi on suomalaisen vastineensa tapaan reippaasti ylihinnoiteltu ja muutenkaan valikoima ei ole vakuuttanut. 

Keskustan ulkopuolella sijaitsevassa Paavli Kaltsukassa hinnat ovat puolestaan kohdillaan ja tilat ovat isot. Tosin tälläkään valikoima ei usein ole kovin erikoinen. Palaan varmaan tähän paikkaan vielä uudestaan omassa postauksessaan. 

Pöytäkirppisten ystäville ei tietääkseni ole kovinkaan paljon vaihtoehtoja tarjolla, mutta yhtä paikkaa suosittelen ehdottomasti. Lauantaisin Telliskivessä pidettävä pöytäkirppis vetää  kesäisin paljon väkeä, joten tarjontaakin on hyvin. Talveksi kirppis hieman pienenee siirtyessään sisätiloihin, mutta käymisen arvoinen se silti on. 


Itse käväisin kirppiksellä viimeksi viime viikonloppuna siskoni kanssa. Olen blogissanikin paljon puhunut kuinka yritän vähentää turhaa shoppailua, joten en oikeastaan mennyt kirppikselle aikeena ostaa yhtää mitään. Siskoni innostus kuitenkin tarttui minuunkin ja teinkin varsin hyviä löytöjä. Edellisen kuvan pantteritakki ei kuulun niihin. Hiplailin takkia pitkään, mutta jätin sen lopulta jonkun muun löydettäväksi. Välillä olen pukeutumisasioissa aika pelkuri, mutta ainakin rahat säästyvät.

Minua ei kuitenkaan yhtään haittaa, että käytin viisi euroa italialaisiin nahkanilkkureihin, 50 senttiä nahkavyöhön ja kaksi euroa kauniiseen hamoseen. 
Ruskeita nilkkureita olen kaupoissa vilkuillut jo jonkin aikaa ja melkein jo annoin itselleni luvan sellaiset kenkäkaupasta noutaa. Onneksi nämä monot kävelivät vastaan ennen kuin ehdin mennä rahojani tuhlaamaan. Vyö ja hame ovat taas aika tarpeettomia ostoksia, mutta evätköhän molemmat usein päälleni pääse. 

Näistä ostoksista voi muuten huomata, mitä pukeutumiselleni on syyskuun aikana tapahtunut. Mittari näyttäköön lähes hellekelejä, mutta nyt on syksy, ja minä pukeudun sen  mukaisesti.

PS. Pahoittelut pitkään jatkuneesta kännykkäkuvien tulvasta. Olen onnistunut hukkaamaan järkkärin akunlaturin, joten ennen kuin sen löydän, saatte sietää hämäriä, rakeisia ja välillä ylivalottuneita kuvia. 

2 kommenttia:

  1. Hei toi hame oli sulla päällä maanantaina, ihan sika ihana!! <3 Voisi käydä useamminkin Telliskiven kirppiksellä, kun säkin onnistuit sieltä noin hyvin löytää..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annina! Meidän pitää mennä yhdessä kiertelee :)

      Poista