maanantai 23. syyskuuta 2013

Pientä sisustamista

Matkalla etelä Eestissä oli todella hauskaa. Nautin todella Eestin luontoon ja eri kaupunkeihin tutustumisesta ja myös matkaseurasta löytyi paljon uusia tuttavuuksia. Oli kuitenkin ihanaa palata kotiin ja suunnistinkin keittiön kautta lähes suoraan sänkyyn. 

Uuteen asuntoon on siis kotiuduttu hyvin ja ajattelinkin esitellä pari yksityiskohtaa omasta huoneestani. 

En joutunut luopumaan ikkunasyvennyksestä vielä ja neljännessä kerroksessa siitä on jopa enemmän iloa kaltaiselleni ihmisten stalkkaajalle. Säilytän myös vanhemmilta ja kaverilta varas... siis lainattuja kirjoja ikkunalaudalla peuran seurassa.  Ehdoton parannus entiseen on suuret vaatteidensäilytystilat. Enää ei tarvitse juosta eteiseen hakemaan mekkoja ja hameita tai penkoa sukkia laatikoista. Henkareita ei vaan tunnu olevan koskaan riittävästi.

Tiffany's juliste koristaa lipaston yläpuolella. Olen suunnitellut myös LP-levyjen ripustamista sängyn yläpuolelle, mutta niiden pysyminen hieman huolettaa. Itse en ainakaan innostu ajatuksesta vinyylistä naamallani keskellä yötä. Enkä usko, että kämppiksenikään varsinaisesti nauttisi äänestä, joka minusta tällöin lähtisi. 


Jotain hauskaa ja persoonallista haluisin vielä sisustukseen keksiä, mutta lähes  nollabudjetti vähän rajoittaa. Haaveilen Granitin hehkulampuista, mutta 60-80 euroa on minulle todellakin liikaa. Joten otan mielelläni vastaan halpoja/ilmaisia sisustusvinkkejä

1 kommentti:

  1. mun Marie Antoinetista pidetään selvästi hyvää huolta 8)

    VastaaPoista