lauantai 11. tammikuuta 2014

Juhlien säihkettä

Koulukiireistä huolimatta juhlimista on viime aikoina riittänyt myös kyllä ihan kylliksi. Joulu ja uusivuosi ovat tuoneet oman ihanan lisänsä juhliin, kun on kerrankin saanut tälläytyä ihan luvan kanssa. Vaikka viime aikoina arkipukeutumiseni on mennyt yhä mukavuudenhaluisempaan suuntaan, mekkotyttö minusta ei lähde minnekkään.

ESN (Erasmus Student Network) jäsenten joulujuhlissa päätin jopa antaa parikoilleni mahdollisuuden päästä vähän tanhuamaan, vaikka tanssijalan vipatus saikin ne pian lentämään nurkkaan. Vielä kuvassa ne kuitenkin jaksoivat edustaa Triinin ja Anninan seurassa. Ilta oli vähän liiankin hauska, sillä seuraavana aamuna tuli nukuttua pommiin ja myöhästyttä laivasta.


 photo IMG_0806_zpse4cf4c00.jpg


Uutena vuotena edustin uudessa ihanassa paidassani, jonka säihke toivottavasti vei hieman huomiota hiuksistani, jotka kaiken tohinan keskellä jäivät laittamatta. Nimittäin ensimmäisten vieraiden saapuessa paikalle minä istuin avuttomana varvas verta vuotaen Sallan vielä paistellessa muffinseja. Onneksi avuliaat vieraat auttoivat keittiössä ja lähtivät apteekkiin sidetarpeita hakemaan.

Tämäkin ilta oli hurjan hauska, vaikka varpaani oli puolikuntoinen. Se miten rammaksi varpaankynnen menetys minut tekee on taas yksi esimerkki siitä, että kuolen ensimmäisten joukossa mikäli zombie-epidemia iskee (vai miten niin olen katsonut liikaa Walking Deadia?). Onneksi minua kannettiin  ritarillisesti ensin kuningastuolissa, sitten palomiesottein ja lopulta kollektiivisesti reppuselissä vuorotellen jatkopaikkaamme. photo lyhty_zpsb1b5ee6b.jpg

Rakettien ampuminen jäi tänävuonna väliin, mutta sen sijaan meillä oli kiinalainen lyhty, johon kirjoitimme toiveitamme ja lupauksiamme alkavalle vuodelle. Reikiintynet lyhtymme ei lopulta lähtenyt ilmaan ja toiveemme rutattiin brutaalisti roskiin. Ainakin meillä on nyt joku, mitä syyttää, kun lupaukset eivät pidä. Uskon silti vakaasti siihen, että vuodesta tulee oikein mukava perustuen siihen, että 14 on mielestäni mielyttävämpi luku kuin 13.

Olen erittäin tyytyväinen, että päätin viettää uudenvuoden Tallinnassa. Suosittelen muillekin suomalaisille harkitsemaan Tallinnaa, sillä edullisia jatkopaikkoja löytyy rutkasti eikä ainakaan Von Krahl johon me päädyimme ollut liian täynnä. Mutta missä vuodenvaihdetta vietittekin, toivon jokaiselle, että siitä tulee paras vuosi tähän mennessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti