maanantai 21. huhtikuuta 2014

Ancho

Mainitsin aikaisemmin Vanhaan kaupungin Müürivahe kadulle ilmestyneestä meksikolaisesta ravintolasta Anchosta. Nyt siellä kaksi kertaa syöneenä, suosittelen paikkaa ehdottomasti tex-mexin ja margaritojen ystäville.


 photo 2014-03-11185320-1_zps6afdcef0.jpg


Paikka on aika pieni, mutta ei ainakaan toistaiseksi ollut niin suosittu, etteikö istumapaikkoja olisi löytynyt. Myös sombreroja ja ponchoja löytyy ravintolasta useammalle ihmiselle, jos kiinnostaa pukeutua teeman mukaisesti. 

Ensimäisellä kerralla kokeilin chili con carnea ja punaista riisiä. Carne oli mureaa ja hyvää, eikä mitään kouluruokalan jauhelihamössöä.


 photo 2014-03-11194734_zpscf034110.jpg


Toisella kerralla olin vege linjalla ja tilasin kasvisburriton. Tämäkin annos maistui, vaikka tällä käynti kerralla kaikkien annokset tuntuivat hitusen tulisemmilta. Minua tämä ei sinänsä haitannut, mutta osalla alkoi hikeä hieman pukkaamaan. Erityisesti haluan vielä mainita, miten hyvää oli nachojen kanssa tarjoiltu juustokastike. Rakastan tätä äklön ihanaa kastiketta, jopa sitä kaupan purkkien keinotekoista potaskaa, mutta Anchossapa kastike taisi olla ihan itse tehtyä, sillä se oli tarjoiltaessa vielä lämmintä. 

Anchossa saa myös erilaisia margaritoja aina originaalista karpaloon. Itse ainakin pidin karpalo versiosta, mutta toisella vierailu kerralla yhdessä mansikkamargaritassa oli ehkä hitusen liian voimakas tequilan maku.

 photo 2014-03-11185210_zps0016905b.jpgAnnoskoot Anchossa eivät ole suomen tex-mex ravintoloiden luokkaa, vaan ovat huomattavasti maltillisempia. Nälkäiseksi ei näillä annoksilla kuitenkaan jää. Hinnatkin ovat mielestäni varsin kohtuulliset vanhankaupungin ravintolaksi. 

Tex-mex ruokien ystävänä tämä ravintola on todellakin tervetullut kulmille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti