torstai 17. huhtikuuta 2014

Vielä muutama sana viime viikosta

Huhei ja hurjan hauska viikko ja  viikonloppu takana. Vaikka kouluhommia onkin hieman vähemmän, niin on kalenteri ollut yllättävän täynnä. Viime viikilta ei tuntunut löytyvän montakaan vapaata hetkeä. En todellakaan valita, sillä ehdin viikon aikana muun muassa toimia oppaana Tallinnassa vieraileville kalifornialaisille Standfordin opiskelijoille ja syödä heidän kanssaan Olde Hansassa, käydä mielenkiintoisella Ukrainan tilanetta käsittelevällä luennolla ja katsella stand up -komediaa Hetkissä.

Comedy Estonia -ryhmän ansiosta stand-up komediaa pääsee katsomaan Tallinnassa nykyisin viikottain. Meillä ainakin oli hauska ilta ja virontaidottomien iloksi useimmat koomikot esiintyivät englanniksi. Suosittelen siis ehdottomasti Tallinnassa asuvia pistäytymään komedia iltaan joku kerta.

Viikonloppuna meno ei hidastunut vaan ohjelmaan mahtui muun muassa uuden/uudistuneen baarin avajaiset, kaverin synttärijuhlat ja matka suomeen serkkujeni syntymäpäivä kahveille.


Pari viikkoa sitten suljetun Kodun tilalle avautui uusi Kulttuuriklubi Kelm, joten päätimme käydä sen meinikiä vilkaisemassa. Kodu oli siis pieni ja viihtyisä, mutta vähän resuinen kellaribaari, jossa järjestettiin satunnaisesti pienempien bändien konsertteja. No itse en uudessa kulttuuriklubissa huomannut muuta muutosta kuin valkoiseksi maalatut seinät, muutamat vaihtuneet huonekalut ja tietenkin avajaispäivän väentungoksen. No hyvä vaan, koska Kodu oli kiva ja niin vaikuttaa olevan Kelmkin. Tosin hieman ihmettelimme musiikiin puuttumista joissain väleissä. Mutta, kuten kuvista varmaan näkee oli meillä Kelmissä varsin hauskaa 

Seuraavan päivänä vuorossa oli ystäväni Petran syntymäpäivien juhlistus. En voi taaskaan uskoa, miten ihanat tarjoilut juhliin oli taiottu. Todella hauskat pippalot, vaikka itse suuntasinkin kotiin ajoissa, sillä laiva matka odotteli seuraavan päivänä. Syöminen jatkui Suomen puolella, kun synttärikahveilla tarjoiltiin useampaa erilaista kakkua. 

Huonosti ei ole siis tätä opiskelijaa ruokittu. Myös tapahtuman täyteinen elämä sopii minulle oikein hyvin. Nyt on kuitenki onneksi muutama ilta vietetty kotona vähän rauhallisemmissa merkeissä. Tänään kuitenkin pääsen taas nauttiman ihanan ystäväni Linnin kokkailuista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti