keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Nuotiolla


Viime vuoden parhaita valintoja oli ehdottomasti tutoriksi ryhtyminen. Yliopistomme International Club:iin liittyminen on tuonut mukanaan paljon uusia ystäviä ja tuttuja, sekä hauskoja kokemuksia. Erityisen mukavaa on ollut tutustua niin moneen ihanaan virolaiseen opiskelijaan, joita en vielä viime vuonna tuntenut kovin montaa.  

Ulkomaalaisille opsikelijoille järjestettyjen tapahtumien lisäksi, myös tutorien kokoukset ja tapahtumat ovat aina todella hauskoja. Viimeksi järjestimme tutorien oman kokoontumisen Stroomi rannalla grillauksen merkeissä. Ilma oli vielä viileähkö, mutta iloinen mieli ja reippaiden tutorien rakentama nuotio lämmittivät. Ruokakin maistui ulkoilmassa, vaikka kaikkien suosikki taisi lopulta olla jälkkäri eli grillatut vaahtokarkit. 

Stroomi ranta oli myös todella positiivinen yllätys. En osannut odottaa pahamaineisen Koplin lähistöltä löytyvän niin kaunista ja avaraa rantaa, sekä hyväkuntoisia teitä ja puistoja. Kesällä sinne on ehdottomasti tehtävä jälleen retki, vaikka minulta on vielä legendaarinen Piritan rantakin kokematta. Auringon piiloutuessa suuntasimme pienellä porukalla Kelmiin, jossa tansimme virolaisia iskelmiä soittavan bändin tahdissa. Aluksi seisoin yleisössä hieman hölmistyneenä muiden hoilottaessa railakkaasti mukana, mutta pian iloinen mieli tarttui minuunkiin, ja hypin innokkaasti musiikin tahdissa. 

Tutor-toiminnan kautta koen päässeeni myös paremmin mukaan yliopistoni sosiaalisiin tapahtumiin. Tänäänkin on edessä Tallinnan yliopiston perinteinen PedaFolk konsertti ja huomenna yölaulujuhla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti