maanantai 26. toukokuuta 2014

Vesivärava grill


Vähän ankea kuva näin kauniina päivänä, mutta menköön. Legendat Vesivärava grillin hampurilaisista kiirivät korviini useasta suunnasta ja usein kävely- ja juoksulenkeilläni tämän grillikioskin ohitin. Tämäkin kuva on napattu jo aikoja sitten kävelylenkkini yhteydessä. 
Ja kuten aikasemmin vihjailin, kävin minäkin viimein näitä kuuluisia hampurilaisia maistamassa. Aurinkoisen päivän kunniaksi pyysimme burgerit mukaan ja pistimme pienen piknikin pystyyn läheisessä Kardiorgin puistossa.

Hampurilaisvalikoima oli laaja ja valittavan oli monenlaisia täytteitä, myös kasvisyöjille soveltuvia. Me valitsimme hampurilaiset normaalilla pihvillä ja pekonilla, jotka meille sitten grillattiin ulkogrillissä. Hinnatkin ovat varsin edulliset, sillä halvin hamppari on vain 3,50 euroa, tosin ranskalaiset ja juoma eivät sisälly hintaan. Kuten hymystä näkee hampurilainen maistui, eikä keväinen aurinkokaan hirveästi haitannut. Kyseessä ei ollut mitään pakastekamaa mäkkärin tapaan, vaan sekä leipä, että pihvi olivat kunnollisia. Ymmärrän hyvin, miksi tämä paikka on niin suosittu. Mutta ennen kuin olen valmis allekirjoittamaan grillin tittelin Tallinnan parhaana hampurilaispaikkana, minun täytyy ehkä kokeilla näitä burgereita vielä muutaman kerran... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti