keskiviikko 6. elokuuta 2014

Ilolista


Välillä kannttaa pienenä harjoituksena miettiä niitä pieniä asioita, jotka tekevät iloiseksi. Viime aikoina olen ollut iloinen auringosta ja helteistä, punaisesta pyörästäni, jolla pääsen kätevästi niin uimarannalle, mukavalle terassille kuin taidemuseoonkin, Netflixsistä ja Frendien Chandlerin vitseistä sekä Baby Alpacan kappaleesta Sea of Dreams

Mutta palatkaamme iloisuuslistan kahteen ensimmäiseen kohtaan. 


Vaikka haaveilenkin elämästä keskustassa, myönnän ettei nykyisessä sijainnissakaan ole kovasti valittamista. Onhan elämä nyt aika lokoisaa, kun voin hurauttaa uimarannalle vain muutamassa minuutissa. 

Jäisiä viinirypäleitä ja kevyttäkin kevyempi kesäkirja kassiin, jonka jälkeen nokka kohti merta ja aurinkoa. Päivästä, jonka voi aloittaa piknikillä ja pulikoinnilla rannalla, ei voi tulla huono.


Mutta ei elämä ole ollut pelkkää auringonpaistetta. Onneksi onni on ollut puolellani ja ainoan tielleni osuneen ukkosmyrskyn vietin sisätiloissa Emma-museossa modernia taidetta ihastellen. Mikäli ette muuten tienneet, niin kaimaani pääsee keskiviikkoisin klo 18-20 ilmaiseksi sisään. Oiva paikka vierailla, jos sade iskee tai helle alkaa ärsyttämään. 

Tällä hetkellä vaihtuvassa näyttelyssä on esillä etelä-afrikkalaisen taitelija William Kentridgen kaksi teosta. Kyseessä on lyhytfilmi ja varsin vangitseva installaatio, joten vierailuun kannattaa varata aikaa. Itse vietin museossa tunnin ja loput näyttelystä joduinkin lähes juoksemaan läpi, jotten myöhästyisi tapaamisesta ystävieni kanssa. 

Jep, jep. Aika hyvin siis menee. Nostaakseni tämän päivän iloisuus tasoa voisin vielä kuunnella tuon biisin pari kertaa ja katsoa pari jaksoa Frendejä. 

2 kommenttia:

  1. Pidän kauheasti blogistasi. Tulee aina niin iloinen ja seesteinen olo postauksistasi! :) Terveisin toinen (pian tosin entinen) Tallinnan suomalainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten ihana kommentti! Kiitos! :)

      Poista