maanantai 4. elokuuta 2014

Vegan Restoran V


Taas hieman ravintolavinkkiä Tallinnaa tallaaville ja erityisesti kasvisruoasta pitäville. Virossa kasvissyönti ei ole vielä täysin lyönyt läpi. Niinpä ravintoloiden valikoimat eivät ole tällä osastolla kovin kummoisia, vaikka viime aikoina trendikkäimpien ravintoloiden kasvisruoka listat ovat pidentyneet selvästi.

Siksipä olin sekä yllättynyt, että innoissani, kun vanhaankaupunkiin avautui Vegan Restoran V
Laulujuhlien lomassa ehdimme täälläkin käydä emmekä todellakaan pettyneet. Pekonin ja pihvin nimeen vannoville epäilijöille sanottakoon, että kannattaa heittää ennakkoluulot vegaani ruoasta heti alkajaisiksi menemään. 

Tilamamme linsseillä täytetyt kesäkurpitsat tofu-salaatilla olivat todella maukkaita ja täyttäviä. Annoksen kruunasi ihana aplesini-tahini-kastike jonka ainesosia yritimme kovasti arvailla. Jälkkäriksi jaoimme vielä avokado-vanukkaan, jonka raikkaus sopi täydellisesti kuumaan kesäpäivään. 

Parasta tässä kaikessa on se, että vaikka ravintola sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla, on hintataso todella hyvä. Pääruoka-annos maksoi noin 6-7 euroa ja jälkiruoka noin 3-4 euroa. Siis hyvää, terveellistä ja eettistä ruokaa kauniissa sijainnissa edulliseen hintaan. Voiko enempää enää pyytää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti