lauantai 15. marraskuuta 2014

Kuvamuistoja


Kokeet ja esseet on selätetty, uusi jakso alkanut ja kaverit palanneet euroreissuiltaan takaisin Haagiin. Elämä on siis taas normalisoitunut. Ja huomasinpa, että aika paljon kuvia on jäänyt kännykän kätköihin lojumaan.
1. & 2. Juhlimme ystävämme synttäreitä isosti, vaikka kakku olikin aika vaatimaton. Mutta sen minkä itse kakku menetti koossa, korvattiin kasalla vaahtokarkkeja ja suurella kynttilällä. 

3. Jos, ette siis vielä edellisestä postauksesta osanneet päätellä, niin tälläydyin halloweenina herttakuningattareksi. En sitten tiedä oliko tyylini vähän liian "söpö" moiselle kauloja katkovalle tiukkapipolle. 

4. Olen kuunnellut virolaisen Odd Hugon musiikkia jo pidempään, mutta jostain syystä en koskaan Tallinnassa päässyt keikalle asti. Kun eesti poisid sitten tulivatkin Haagiin esiintymän, oli minun pakko lähteä katsomaan. Ja hyvä, että menin, sillä uskomattoman taidokkaita muusikoitahan he olivat. Suosittelen tutustumaan, vaikka tähän (klik klik) kappaleeseen. 
1. & 2. Hyvää ruokaa ja viiniä vanhempien seurassa. Söin niin paljon tämän viikonlopun aikana, että kumma jos ei muutama kilo tullut lisää. Oli ihanaa nähdä vanhempia ja esitellä heille nykyistä kaupunkiani. 

3. No se kuuluisa neiti ja korvakoru. Kuten useimmat kuuluisat työt, oli tämäkin yllättävän pieni.

4. Suomi tuliaisia! Olen monenlaisia suklaita maistellut, mutta ei ole kyllä Fazerin voittanutta (paitsi ehkä Laiman granaattiomenansiemen-suklaa. Nam!). Ruisleipäkin katosi kovalla vauhdilla suuhun, elettyäni muutaman kuukauden pakallisella pullaleivällä. 

1. Matkalla bussiasemalle hoksasin tämän hauskan yksityiskohdan. Pitäisi oikeasti katsella kävellessään enemmän ympärilleen.  Ehkä ei aina tarvitse pinkoa paikasta toiseen tuhatta ja sataa. 

2. & 3. Selfieitä Berliinissä perus turistikohteissa. 

4. Jääkaappimme ovi muuttui romanian ja suomen alkeiskurssiksi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti