lauantai 21. maaliskuuta 2015

Syntymäpäiväprinsessan tunnustukset


Olin ajatellut meluta vähän vähemmän synttäreistäni tänä vuonna kaiken tämän muun kiireen keskellä. Pohdiskelin myös, että ehkä olisikin aika aikuistua hieman. Mutta ikuinen synttäriprinsessa minussa lopulta tajusi, että synttärijuhlat ovat juuri se, mitä tässä kiireen ja stressin keskellä tarvitsen. Niinpä kutsuin kaverit luokseni skumppaa kilistelemään, ja lyhyestä varoitusajasta huolimatta ihanan moni pääsi lopulta paikalle. Ja tässä mahtavassa porukassahan ilta meni nauraessa. Olin kieltänyt lahjat, mutta tietenkin minua silti hemmoteltiin kukilla, konvehdeilla ja kuohuvalla. Ihanin lahja oli kuitenkin Sallan kirjoittama kaunis kirje ja hänen omin käsin taiteilemat kortit, joihin hän oli valinnut minulle sopivia mietelauseita. Taitaa tyttö minut aika hyvin tuntea. Kuvatkin varastettu häneltä, kun itse olen taas kameran käytössä laiskistunut. 

Seuraavan päivän hukkasimmekin täysin Klaus Kohvikin terassilla höpötellen hassuja ja juoden maailman parhaat smoothiet. Auringon lopetettuaan lämmittämisensä siirryimme Sallan ja Anninan kanssa vielä mutustelemaan luokseni sipsin jämiä ja ottamaan hassuja kaverikuvia. 

Opiskelut eivät tämän viikonlopun aikana oikein edenneet, mutta ei se kyllä haitannut yhtään. Sain nimittäin niin paljon positiivista energiaa näiden päivien aikana. Muistin taas, miten onnekas ihminen olenkaan, että elämästäni löytyy niin monia upeita ihmisiä ihan ympäri maailmaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti