torstai 31. joulukuuta 2015

Wicker Park


Tässä on viimein viimeinen juttu Chocagon reissusta. Häiden jälkeen vietimme viimeiset päivämme Wicker Parkissa tuttujen luona. Tässä nuorekkaassa naapurustossa tuntui riittävän menoa ja meininkiä myös sunnuntai iltaisin. Tykästyinkin alueeseen heti junanraiteilta alas kivutessamme. Vaikka sää oli vähän loskainen, värikkäät ja persoonalliset liikkeet ja ravintolat piristivät maisemaa. Pääsimme vihdoin Wicker Parkissa maistamaan Chicagon nimikko hodareita ja juustoon upotettuja ranskalaisia. Revel Room nimisessä baarissa maistelimme paikallista käsityöolutta. Parasta taisi kuitenkin olla viimeinen ruokailumme meksikolaisessa Big Star -ravintolassa. Loma oli aika mukava lopettaa tacoihin ja margaritoihin. 

Vastaamme tuli myös paljon kiinnostava, mutta myös aika hirveitä vintage ja second-hand putiikkeeja, paikallista designia ja rumia joulupaitoja. Aikamoista hipster meininkiä siis. Oli hauskaa päästä näkemään Chicagoa niin monesta kulmasta ja etenkin paikallisten opastamana. Tämän lisäksi tutustuimme ystäviemme kautta myös vähän lähiöelämään. Wicker Park ja Logan Square ovat kuitenkin oivia yöpymispaikkoja turisteille, sillä keskustaan pääsee sujuvasti, mutta kiinnostavaa nähtävää löytyy sinne menemättäkin. NewYork on varmaan yleensä ensimmäinen kohde Amerikassa useimmille suomalaisille kuten minullekkin. Mutta minun kohdallani Chicago ei ainakaan jäänyt NYCin varjoon. 


This is finally my last post from our trip to Chicago. After the wedding we spent some days in the youthful and trendy Wicker Park. We had a good time trying Chicagoan style hot dogs and local craft beers. Probably the best experience was our last meal in Big Star. It was nice to end the trip with some good tacos and margaritas. We we excited to explore the area and all of its interesting boutiques, even if some of them were not to our taste... 

I think most people coming to the States from Europe will choose to visit New York first as I did.  But for me at least Chicago wasn't overshadowed by New York. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti